Enkele klanten reviews.

Deze spreken voor zich.

lees hier enkele van onze klantenreviews. Wil je graag eens met deze mensen spreken? Dat kan!

De ervaringen van enkele van onze klanten op een rijtje!

logo cafe safir jpg - kopie.JPG

Café Safir

Kris Van Impe, zaakvoerder

Untitled design (11).png

De Orderello Kassa en bestelapp zijn een schot in de roos. Het kassasysteem met opvolging aan de bar heeft ons al ontzettend veel tijd uitgespaard. Dat klanten nu zelf bestellen is een trend die logisch is, er wordt in onze zaak veel gebruik van gemaakt. Mijn personeel zet ik zo efficiënter in.

goudkarper.png

Chalet de Goudkarper

Filip Michiels, zaakvoerder

https://www.meldertvijver.be/

Untitled design (11).png

De Orderello support is ongelooflijk, ze staan altijd klaar voor ons als klant. Het team is ontzettend professioneel, het systeem draait en is een grote meerwaarde voor onze zaak.

Antwerpia_logo_Capture.jpg

Bakkerij Antwerpia

Alina

Untitled design (11).png

Onze klanten bestellen in het weekend voornamelijk via de app. Voor ons makkelijk om in te schatten hoeveel koffiekoeken we 's nachts moeten maken. Alles verloopt ontzettend snel, enkel tevreden klanten!

tupperware.jpg

Tupperware Belgium

-

Untitled design (11).png

De kassasystemen van Orderello Spacebar worden gebruikt in onze pop-up kiosken in het hele land. Naadloze connectie gemaakt tussen de kassa en onze administratie. Wij zijn heel tevreden!

hofschuurke.png

't Hof schuurke

Untitled design (11).png

Op ons groot terras wordt bijna nog uitsluitend besteld via de app. Een echte meerwaarde voor mij als uitbater als voor de klant. Zeker op drukke dagen is dit nog onmogelijk weg te denken.

boelasse-logo.jpg

Vishandel Boel Asse

Sam Boel, Zaakvoerder

https://www.boelasse.be/

Untitled design (11).png

Door de Orderello bestelapplicatie bestellen onze klanten nu op voorhand. Ze komen in de winkel de bestelling ophalen en klaar! Enorme tijdswinst voor zowel klanten als wijzelf. Tijdens de Kerst en Nieuw hebben wij dankzij Orderello goed geslapen. Alles verliep ontzettend vlot bij afhaling.